Первомайська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

22 грудня - День енергетика України.

Дата: 23.12.2022 14:27
Кількість переглядів: 149

22 грудня - День енергетика України. Своє професійне свято відзначають працівники електростанцій, інженери, ремонтники і всі ті, хто тим чи іншим чином пов'язані з енергетичною промисловістю.
З нагоди свята на сесії Первомайської районної ради привітав та вручив Подяку депутата Верховної Ради України за професіоналізм та сумлінну працю електромонтерам АТ "Миколаївобленерго" Первомайського району Денису МИРКО та Олегу КУЛЄШОВУ.
Енергетики - це професіонали, у яких зараз свій фронт, важливий фронт! То ж нехай ваша робота буде ідеально безперебійною!
В Україні багато професіоналів своєї справи, які заслуговують на увагу. Серед них і старший прапорщик служби цивільного захисту командир відділення 23 державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Віктор МАМУТЕНКО, якому сьогодні вручив Подяку депутата Верховної Ради України.
Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва та начальник РВА Сергій САКОВСЬКИЙ долучилися до вітань та відзначили наших енергетиків та працівників ГУ ДСНС.
Голова Первомайської районної ради Алєся ПОРХУН вручила Грамоти переможцям та подарунки дітям-учасникам Первомайського району, які прийняли участь у конкурсі "Новорічний привіт військовим ЗСУ". Первомайська районна рада передасть малюнки військовим, до яких додали пряники для наших захисників та зимову маскувальну сітку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь