Первомайська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Первомайської районної ради Алєся ПОРХУН прийняла участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад за участі Президента Володимира Зеленського, який відбувся 12 квітня 2024 року у місті Чернівці.

01 Жовтня, 2023 р., 07:37
9:00. Неділя. 1 жовтня. Центральні площі та вулиці українських міст. Хвилина шани. Хвилина мовчання. Та вічність памʼяті про наших полеглих захисників і захисниць. «Буває, що мовчання здатне сказати більше, ніж будь-які слова. Цієї неділі, 1 жовтня, Україна вперше відзначить у нову дату день своїх захисників і захисниць. Усіх, хто бʼється заради держави. Усіх, хто додає сили Україні. Усіх, хто віддав своє життя заради України. І цієї неділі вперше вся Україна на хвилину зупиниться, щоб мовчанням вшанувати подвиг наших людей, які загинули, захищаючи нашу державу та українців» Президент України Володимир Зеленський
24 Серпня, 2023 р., 08:07
У світі є лише одна країна, де дихається легко і вільно, сонечко світить яскравіше і розкішно цвіте бузок. Це земля Твоїх батьків, край Твого дитинства, де завжди відчуваєш себе вдома, – Твоя Україна. 24 серпня – це не просто державне свято. Це право громадян України на життя, яке в різні часи відвойовували багато поколінь українців. Боротьба триває і зараз. Віремо в нашу перемогу, нехай небо над нашою країною завжди буде чистим. З Днем Незалежності України! СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !
15 Серпня, 2023 р., 14:43
Південний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Фахівці Центру допоможуть рідним та близьким оборонців України: • отримати інформацію щодо юридичних та процедурних питань, пов’язаних з перебуванням воїна у полоні; • отримати консультації щодо державних соціальних зобов’язань, гарантованих у випадку потрапляння в полон; • перевірити відомості про облік полоненого у базі даних Національного інформаційного бюро (НІБ); • отримати психологічну підтримку; Приймальня Південного регіонального центру: 0 800 200 202 Консультації по телефону – з 10:00 до 16:00 Запис на прийом – з 9:00 до 17:00 Адреса Південного регіонального центру: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 37
19 Квітня, 2023 р., 16:51
Суспільство обговорює досить чутливе питання, а саме: рішення парламенту повернути додаткову грошову винагороду військовослужбовцям у розмірі 30-ти тисяч гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь