Первомайська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

18 Серпня, 2022 р., 15:05
В приміщенні Первомайської районної ради відбулася нарада з Мобільними бригадами Первомайська та району і представниками громад Первомайського району Миколаївської області щодо співпраці з надання соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі мешканцям та внутрішньо переміщеним громадянам Первомайського району.
28 Червня, 2022 р., 10:23
28 червня 1996 року ухвалено Основний Закон України, який став фундаментом розбудови незалежної дмократичної держави, як повноцінної учасниці світового співтовариства, визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України. Війна, яку розв?язала росія, посягання на територіальну цілісність України, руйнування житлових будинків, вбивства і мародерства з боку російської армії –це наше сьогодення, в якому український народ кожен день демонструє, що незалежність та воля є важливими цінностями для України! Українці-творці майбутнього своєї країни і своїх дітей, справжні громадяни і патріоти! Обов?язково переможемо! Все буде Україна! Голова Первомайської районної ради Алєся ПОРХУН
30 Квітня, 2022 р., 08:33
ПЕРВОМАЙСЬКА РАЙОННА РАДА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ РАЗОМ З БЛАГОДІЙНИМ ФОНДОМ "ДЖЕРЕЛО СВІТЛА" НАДАЄ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ.
12 Квітня, 2022 р., 12:15
11.04.2022 року відбулась спільна нарада за участю колективу Первомайської районної ради, депутатів ВРУ Максима Дирдіна і облради Віталія Порхуна та голови Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої. Основні питання: - вимушено переміщені громадяни в Первомайському районі; - сільськогосподарські роботи 2022 в районі.
24 Березня, 2022 р., 08:33
24 березня – Місяць Незламності України

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь